Дебют 2011

16.11.2011

В Інституті політології та права яскраво дебютував перший курс. В дебютному концерті приймали участь студенти 12П, 13П, 14Пол, 15Пол груп. 12 і 13 групи правознавців виступили спільним творчим колективом під назвою «Лівосторонній рух». 14 група політологів відкрила власну гумористичну, творчу радіостанцію «14FM». 15 група політологів взяла псевдонім «Смайл».

alt

«Лівосторонній рух» розважав глядачі пародіями, продемонструвавши своє бачення майбутніх екзаменів, а також власним варіантом кінофільму «Титанік». Крім того, були піднята гостра тема про «Темні провулки Києва». Завершено виступ пісня яку виконали студенти обох груп.

alt

На радіостанції «14FM» були новини про заселення в гуртожиток у баченні журналістів радіостанції, розважальна передача з пародією на улюблених викладачів, вивчення сучасних засобів навчання, виховання й розваг під час групового флешмобу, а також чудові пісні.

alt

«Смайл» викликав усмішки влаштувавши танцювальний флешмоб, шоу «Драгоманова має талант», груповою піснею і не забули про улюблених викладачів, зробивши на них веселі пародії.

alt

Журі віддали 1 місце 14 політологів, яка вразила їх своєю креативністю, згуртованістю та енергійністю. Хоча і інші групи виступили достойно, і теж відзначилися згуртованістю та талановитістю.

alt

На свято завітали студентки Академії МВД і подарували прекрасний танок.
В Дебюті приймали участь й інші студенти нашого інституту: Дубровка К., Матієм О.,Скрипка Ю, Тихомиров К., які надали святкові колоритності.

alt

Всі учасники свята показали високий талант і чудове почуття гумору.