«Свято краси, руху і здоров’я»

14.12.2011


Так довго чекали, і дочекалися, так довго готувались - і показали все на що здатні!!!
 Неймовірне дійство пройшло днями в спортивному комплексі НПУ імені М.П. Драгоманова. Довгоочікуване свято зими для всього студентства і викладачів нашого університету подарувало море позитиву, заряд енергії та неймовірну кількість щирих посмішок усім присутнім.

alt

Варто виразити вдячність організаторам дійства, адже атмосфера свята була дивовижною, а все тому, що наближається велике Свято - День Святого Миколая і участь у заході за традицією взяля малеча, дітки, що так уміло дарують щастя іншим, просто танцюючи.

alt

 

Команда нашого Інституту ( склад: Остапчук Оксана, Мантуло Артем, Березовська Любов, Коноваленко, Кокарча Аліна, Висоцька Крістіна, Булгак Влада, Беженар Ірина, Шматко Катерина, Погоржельська Вікторія) та Інституту соціології, психології та управління, які були об’єднані в одну команду посіли ІІ місце у «Першокурсіаді» за виконання обов’язкової програми з ритмічної гімнастики.

altalt

Команда другогу курсу Інституту політології та права (склад: Морозова Вероніка, Цвєтков Артем, Деменюк Тетяна, Матвійчук Михайло, Раченко Олександр, Папко Анна) посіла ІІІ місце у «Першокурсіаді» за виконання довільної програми з ритмічної гімнастики на зимовому святі «Краси, руху і здоров’я».
До того ж команди нашого Інституту були нагороджені грамотами за участь у змаганнях, ліричність танцювальної композиції (ІІ-й курс) та за нестандартне рішення танцювальної програми (І-й курс).

alt

Як завжди об’єктивний, справедливий та неупереджений директор Інституту політології та права, доктор історичних наук, професор, академік Української академії історичних наук, Української академії політичних наук та АН ВШ України, заслужений діяч науки і техніки України Андрусишин Богдан Іванович був почесним членом журі свята "Краси, руху і здоров’я».

alt

Найбільше ми, студенти, пишаємося нашою підтримкою, адже на свято, в ролі вболівальників, завітали заступник директора з навчально-методичної роботи, доцент Морозова Ольга Олексіївна та заступник директора з наукової роботи, доцент Карнаух Анна Анатоліївна, музи і творці навчального процесу Інституту політології та права.

alt

Атрибутом свята став чотириметровий полярний ведмідь, який доповнював виступ кожної команди своїми вправними рухами.
Загалом, на передодні Нового року та екзаменаційної сесії захід став лише початком святкових днів в НПУ.

Стаття від «Frei»
Фото: Олег Ольшанський