Міжнародний день студентського спорту 2023

12.09.2023

 

2023 Міжнародний день студентського спорту 1Сьогодні для студентів УДУ імені Михайла Драгоманова відбувся захід «Міжнародний день студентського спорту».
Спортивний зал був наповнений позитивною енергією та палким спортивним духом. Ця подія об’єднала першокурсників з різних інститутів і факультетів, надаючи їм можливість продемонструвати свою швидкість та спритність.

2023 Міжнародний день студентського спорту 2Фан-сектор був насичений аплодисментами та гучними гаслами. Здавалося, що навіть вболівальники влаштували собі змагання, хто гучніше підтримає свій інститут.
2023 Міжнародний день студентського спорту 3Команда студентів Навчально-наукового інституту права та політології посіла друге місце в цьому заході. Було багато різних спортивних конкурсів і в кожному з них себе студенти проявили себе на максимум.
Наші першокурсники, незважаючи на те, що максимально занурились у навчання, знаходять час для свого спортивного життя.
Дирекція інституту пишається нашими студентами, які активно беруть участь у різних заходах і популяризують здоровий спосіб життя.
Павло Горінов, директор Інституту, приєднався до вітань студентів з їхнім першим, але точно не останнім, досягненням у стінах Українського державного університету імені Михайла Драгоманова.
#Усе_буде_Україна