Студентський актив

КВК 2011. Перша гра

23.11.2011

alt
 

В Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова 22 листопада 2011 року відбулася перша гра за Кубок Ректора Клубу веселих та кмітливих у якій взяла участь і команда Інституту політології та права.

 

Участь у грі взяли 6 команд від 5 Інститутів нашого університету:
1. Інститут соціальної роботи та управління - команда «Сервелат»;
2. Інститут історичної освіти - команда «Автомат»;
3. Інститут політології та права - команда «По-Киевски»;
4. Інститут філософської освіти і науки - команда «Халтура»;
 5. Інститут педагогіки та психології - команда «Рецидивисты»;
6. Інститут філософської освіти і науки - команда «Лореаль ТиДиш»,
 а також сьома, головна «зіркова» команда – члени журі, на чолі з директором і редактором Ліги КВК Драгоманова Зюбою Дарією; автором і актором команди КВН "АКУли Пера", керівником проекту "Танцюють всі" на телеканалі СТБ Наталією Франчук; Чемпіоном України 2010, Чемпіоном Регіональної Ліги КВК "Европа" 2010, автором і актором команд КВК "Сборная Албании" и "Wiesbaden" Владом Черних; капітаном команди КВК «ТаТиШо», капітаном збірної команди НПУ , триразовим чемпіоном Кубку Ректора НПУ імені Драгоманова Гудзюком Юрієм; гравцем команди КВК «ТаТиШо», триразовим чемпіоном Кубку Ректора НПУ імені Драгоманова Тавлуєм Дмитром.
Ведучим гри традиційно був Метельський Олександр, випускник нашого Інституту.
Найкращими виступами гри за рішенням журі та оваціями глядачів були «старожили» сцени команди «Автомат», «Халтура», «Рецедивисты», які знову і знову доводять, що гумор в стінах НПУ – ЖИВЕ!!! Наступні місця були визначені в такому порядку: команда КВК «По-Киевски», «Сервелат» та команда «Лореаль ТиДиш».
Команда нашого Інституту у складі: Приймака Сергія (капітан команди), Матвійчука Михайла, Морозової Вероніки, Корнієвського Олександра, Осипенко Сергія та Рубанчук Галини порадувала своїми мініатюрами, проте хотілося б бачити більше номерів в їхньому виконанні, що можливо і вплинуло на результати оцінювання. Варто побажати їм зібраності, віри в себе, бажання дивувати глядачів гарними номерами та справжньої віддачі грі КВК!! Студенти нашого Інституту Стьоба Олена та Шпилєвий Олексій гравці команди «На всі 100», що в минулому році посіла ІІ місце в Кубку, ввійшли до складу команд «Халтура» та «Лореаль ТиДиш».
Великим сюрпризом став виступ, без перебільшення легендарної команди КВК нашого університету «ТаТиШо», які змусили глядачів плакати від сміху, а для молодих команд їхній виступ був як майстер клас по грі в КВК!!!
 Особливу подяку хотілося б виразити організатору свята чарівній та неповторній Зюбі Дарії, на чиїх тендітних плечах лежить велика і клопітка робота! Також редакторам Гудзюку Юрію та Приходьку Олексію, які виділяють свій вільний час для редагування та покращення номерів команд, щоб зробити змагання по-справжньому яскравими!
Єдиним відкритим і проблематичним питанням, що залишається на даний момент є підтримка вболівальників нашого Інституту, яка є дуже важливою і необхідною для гравців команди. Тому не будьте байдужими, приходьте та вболівайте, адже вони роблять це заради ваших щасливих усмішок і гарного настрою!!!

Стаття від "Frei"