ІНСТИТУТ ПРОДОВЖУЄ СВОЮ МІСІЮ ЗАРАДИ ЗНАНЬ І МОЖЛИВОСТЕЙ

1.06.2023

 

2023 третійДВД 1 200 x 1332023 третійДВД 2 200 x 122У Міжнародний день захисту дітей у змішаному форматі відбувся День відкритих дверей Навчально-наукового інституту права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова. У заході взяли участь учні кількох шкіл м.Києва та інших регіонів (в онлайн форматі). Майбутнім абітурієнтам було розкрито переваги та можливості вступу і навчання в Інституті права та політології. Під час виступу в.о. директора Інституту Павла Горінова, було презентовано структуру Інституту, напрямки діяльності, освітні рівні, а також представлено викладачів кафедр, які забезпечують навчальний процес, проаналізовано здобутки та надбання Інституту за понад 30 річну історію в університеті.

2023 третійДВД 3 200 x 116«День відкритих дверей є важливим етапом для нас і наших потенційних студентів. Ми прагнемо не лише передати знання, але й виховати майбутніх професіоналів, які будуть мати вагомий внесок у суспільство. Незважаючи на виклики, з якими ми зіткнулися в останні роки, продовжуємо розвивати навчальну програму, підтримувати студентів і надавати їм всі необхідні ресурси для їхнього успіху», — підкреслив в.о. директора Інституту, к.ю.н. Павло Горінов.

2023 третійДВД 4 200 x 109Окремо, адміністрацією Інституту було розкрито роль і значення юридичної професії, сфери її реалізації, види юридичної діяльності, останні зміни тенденцій юридичної науки та освіти. 2023 третійДВД 5 200 x 113Пізнавальною була розмова викладачів кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін і школярів щодо правового регулюння штучного інтелекту, військових злочинів, делікатних зобовʼязань. Надано відповіді на запитання школярів, які їх цікавили. Учасників зустрічі ознайомили з Всеукраїнським конкурсом есе та малюнків під назвою "Я маю ПРАВО на життя", що організовує Інститут. Цей конкурс дає змогу молодим талантам виразити свої думки та ідеї на тему прав людини через слово та мистецтво. Його учасники отримають шанс продемонструвати свої творчі здібності та будуть нагороджені відповідними дипломами та призами. Не дивлячись на триваючу збройну агресію проти України, Навчально-науковий інститут права та політології відповідально ставиться до своєї місії формування молодих юристів та політологів, готуючи їх до розвитку правової системи та політичного життя країни. Інститут продовжує надавати якісну освіту, враховуючи сучасні виклики та потреби суспільства.
2023 третійДВД 6 200 x 133Після зустрічі старшокласники відвідали бібліотеку та музей Університету. Запрошуємо на навчання до Навчально-наукового інституту права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова.
Захід організовано Кафедра правознавства та ГЮД НПУ ім. М П Драгоманова
#Усе_буде_Україна