НОВІ ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІНСТИТУТУ

22.05.2023

 

2023 збори трудового колективу з політологами 2 200 x 137Відбулися загальні збори трудового колективу Навчально-наукового інституту права та політології, на яких було представлено всіх наукових, науково-педагогічних працівників у новому складі Інституту, до якого приєдналися кафедра політичних наук (завідуюча кафедрою проф. Ольга Бабкіна), Науково-дослідний центр «Інститут сімейної та молодіжної політики імені Олександра Яременка» (директор Наталія Тілікіна) та Юридична клініка «Центр правничої допомоги» (завідуюча клінікою Леся Дубчак). На порядку денному було розглянуто питання щодо початку екзаменаційної сесії та ухвалено оновлений склад Вченої ради Інституту.
2023 збори трудового колективу з політологами 1 200 x 150Павлом Горіновим, в.о. директора Інституту, акцентовано увагу на підготовці стратегічної програми розвитку Навчально-наукового інституту права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова. Ця програма передбачатиме ряд важливих кроків та ініціатив, спрямованих на зміцнення якості навчання, розширення наукових досліджень, та активне впровадження сучасних підходів до навчання у закладі вищої освіти.
Завершуючи загальні збори, керівник Інституту від імені ректора Університету акад. Віктора Андрущенка вручив памʼятну медаль «185 років НПУ імені М.П. Драгоманова» Андрію Козенюку, старшому викладачу кафедри політичних наук, за вагомий внесок у розвиток університетської освіти і науки.
#Усе_буде_Україна